Dränering Härnösand

Vi ser till att du får hjälpen som just du är i behov av.

Vi finns här för att hjälpa dig 

Varmt välkommen till oss på Sundsvalls Svets & Entreprenad när du är i behov av hjälp med exempelvis dränering i Härnösand eller dess omnejd. Vi har mångårig erfarenhet inom branschen, vilket gör att vi kan erbjuda högkvalitativa tjänster med goda resultat. Vi arbetar huvudsakligen med svetsning och entreprenad, men vi erbjuder även tjänster såsom dränering. Med vårt arbete vänder vi oss till både företag och privatpersoner i området omkring Härnösand.

Om oss

Sundsvalls Svets & Entreprenad grundades 2021 av Leif. Han har varit i branschen inom svets sedan 1993 och inom entreprenad sedan 2016. Det finns därmed både lång erfarenhet och en bred kompetens inom företaget.

Dränering Härnösand

Här är vi aktiva

Vår utgångspunkt är Indal i Västernorrlands län. Med vårt arbete är vi aktiva i hela Sundsvalls kommun samt närliggande områden utanför kommunen, bland annat Härnösand. Vi är flexibla och tar oss dit du är.

Önskemål & behov

Vårt ihållande mål är att samtliga kunder som anlitar oss ska bli 100 procent nöjda. Därför anpassar vi arbetet efter de eventuella önskemål och behov som respektive kund har.

Dränering Härnösand

Vad vi erbjuder för tjänster

Tack vare vår breda kompetens kan vi erbjuda ett varierat tjänsteutbud. Till oss kan du vända dig när du behöver hjälp med allt från dränering och tomtplanering till svetsning och enskilt avlopp. Allt arbete utförs med säkerhet, noggrannhet och effektivitet i fokus. Vi vill på så sätt kunna uppnå kvalitativa resultat.

Dränering

Dränering går ut på att man ska leda bort vatten och fukt från ett område, exempelvis en husgrund. På så sätt minskar man risken för vatten- och fuktskador. Det görs med hjälp av dräneringsrör, platonmatta eller isodrän.

Kontakta oss

Ta kontakt med oss ifall du vill veta vad vi kan göra för dig, önskar en offert eller har några frågor. 

Sundsvalls Svets & Entreprenad

BJÖRKALLÉN 17, 855 97 Indal

073-821 57 53

puchleif@gmail.com

Dränering Härnösand

Vi erbjuder hjälp med diverse olika tjänster, bland annat dränering. Vid en dränering arbetar man för att leda bort grundvatten och regnvatten från exempelvis en husgrund. När du vänder dig till oss kommer vi arbeta hårt och målinriktat för att göra dig helt nöjd.

Dränering Härnösand