Dränering Sundsvall

Vi ser till att du får hjälpen som just du är i behov av.

Vi finns här för att hjälpa dig 

Varmt välkommen till Sundsvalls Svets & Entreprenad när du behöver hjälp med exempelvis dränering i Sundsvall. Vi är ett nystartat företag som innehar omfattande kunskap och mångårig erfarenhet. Inom entreprenad såväl som svetsning har vi flera års erfarenhet bakom oss, vilket gör att vi kan erbjuda kvalitativa tjänster med goda resultat. Vi utför huvudsakligen svetsning och entreprenad men arbetar även med grävning, dränering och mycket mer. Till oss är både företag och privatpersoner välkomna för att få kvalitativ hjälp.

Om oss

Sundsvalls Svets & Entreprenad grundades 2021 av Leif. Han har varit i branschen inom svets sedan 1993 och inom entreprenad sedan 2016. Inom företaget har vi därmed lång erfarenhet och bred kompetens.

Dränering Sundsvall

Här är vi aktiva

Vår utgångspunkt är Indal i Västernorrlands län. Med vårt arbete är vi aktiva i hela Sundsvalls kommun samt närliggande områden utanför kommunen. Vi är flexibla och tar oss dit du är.

Önskemål & behov

Vårt mål är att samtliga kunder som tar hjälp av oss ska bli 100 procent nöjda. Därför ser vi till att anpassa arbetet efter eventuella önskemål och behov som finns vid respektive uppdrag. 

Dränering Sundsvall

Vad vi erbjuder för tjänster

Tack vare vår breda kompetens kan vi erbjuda ett varierat tjänsteutbud. Till oss kan du vända dig när du behöver hjälp med allt från dränering och tomtplanering till svetsning och enskilt avlopp. Allt arbete utförs med säkerhet, noggrannhet och effektivitet i fokus. Vi vill på så sätt kunna uppnå kvalitativa resultat.

Dränering

Dränering går ut på att man ska leda bort vatten och fukt från ett område, exempelvis en husgrund. På så sätt minskar man risken för vatten- och fuktskador. Det görs med hjälp av dräneringsrör, platonmatta eller isodrän. 

Vi arbetar med:

  • Dränering
  • Tomtplanering
  • Enskilt avlopp
  • Grävarbeten
  • Svetsarbeten

Kontakta oss

Ta kontakt med oss ifall du vill veta vad vi kan göra för dig, önskar en offert eller har några frågor. 

Sundsvalls Svets & Entreprenad

BJÖRKALLÉN 17, 855 97 Indal

073-821 57 53

puchleif@gmail.com

Dränering Sundsvall

Vi erbjuder hjälp med diverse olika tjänster, bland annat dränering. Vid en dränering arbetar man för att leda bort grundvatten och regnvatten från exempelvis en husgrund. När du vänder dig till oss kommer vi arbeta hårt och målinriktat för att göra dig helt nöjd.

Dränering Sundsvall