Enskilt avlopp Timrå

Vi ser till att du får hjälpen som just du är i behov av.

Vi finns här för att hjälpa dig 

Varmt välkommen till Sundsvalls Svets & Entreprenad när du behöver hjälp med exempelvis enskilt avlopp i Timrå med omnejd. Vi är ett nystartat företag som innehar omfattande kunskap och mångårig erfarenhet. Inom entreprenad såväl som svetsning har vi flera års erfarenhet bakom oss, vilket gör att vi kan erbjuda kvalitativa tjänster med goda resultat. Vi utför huvudsakligen svetsning och entreprenad men arbetar även med grävning, enskilt avlopp och mycket mer. Till oss är både företag och privatpersoner välkomna för att få kvalitativ hjälp.

Om oss

Sundsvalls Svets & Entreprenad grundades 2021 av Leif. Han har varit i branschen inom svets sedan 1993 och inom entreprenad sedan 2016. Inom företaget har vi därmed lång erfarenhet och bred kompetens.

Enskilt avlopp Timrå

Här är vi aktiva

Vår utgångspunkt är Indal i Västernorrlands län. Med vårt arbete är vi aktiva i hela Sundsvalls kommun samt närliggande områden utanför kommunen, bland annat Timrå. Vi är flexibla och tar oss dit du är.

Önskemål & behov

Vårt mål är att samtliga kunder som tar hjälp av oss ska bli 100 procent nöjda. Därför ser vi till att anpassa arbetet efter eventuella önskemål och behov som finns vid respektive uppdrag. 

Enskilt avlopp Timrå

Vad vi erbjuder för tjänster

Tack vare vår breda kompetens kan vi erbjuda ett varierat tjänsteutbud. Till oss kan du vända dig när du behöver hjälp med allt från svetsning och enskilt avlopp. Allt arbete utförs med säkerhet, noggrannhet och effektivitet i fokus. Vi vill på så sätt kunna uppnå kvalitativa resultat.

Enskilt avlopp

Enskilt avlopp syftar på en avloppsanläggning som är utanför det kommunala avloppsnätet. Om en fastighet inte är kopplad till det kommunala avloppsnätet är ett enskilt avlopp ett utmärkt alternativ. Det är i regel ett system för ett eller två hushåll. Dock finns det system som passar för större anläggningar såsom gruppbostäder eller campingplatser med mera.

Vi arbetar med:

  • Dränering
  • Tomtplanering
  • Enskilt avlopp
  • Grävarbeten
  • Svetsarbeten

Kontakta oss

Ta kontakt med oss ifall du vill veta vad vi kan göra för dig, önskar en offert eller har några frågor. 

Sundsvalls Svets & Entreprenad

BJÖRKALLÉN 17, 855 97 Indal

073-821 57 53

puchleif@gmail.com

Enskilt avlopp Timrå

Vi erbjuder hjälp med diverse olika tjänster, bland annat enskilt avlopp. Med enskilt avlopp syftar man på en avloppsanläggning som är utanför det kommunala avloppsnätet. När du vänder dig till oss kommer vi arbeta hårt och målinriktat för att göra dig helt nöjd.

Enskilt avlopp Timrå