Tomtplanering Timrå

Vi hjälper dig att planera tomten

Vi finns här för att hjälpa dig 

Varmt välkommen till Sundsvalls Svets & Entreprenad när du behöver hjälp med exempelvis tomtplanering i Timrå med omnejd. Vi är ett nystartat företag som innehar omfattande kunskap och mångårig erfarenhet. Inom entreprenad såväl som svetsning har vi flera års erfarenhet bakom oss, vilket gör att vi kan erbjuda kvalitativa tjänster med goda resultat. Vi utför huvudsakligen svetsning och entreprenad men arbetar även med grävning, tomtplanering och mycket mer. Till oss är både företag och privatpersoner välkomna för att få kvalitativ hjälp.

Om oss

Sundsvalls Svets & Entreprenad grundades 2021 av Leif. Han har varit i branschen inom svets sedan 1993 och inom entreprenad sedan 2016. Inom företaget har vi därmed lång erfarenhet och bred kompetens.

Tomtplanering Timrå

Här är vi aktiva

Vår utgångspunkt är Indal i Västernorrlands län. Med vårt arbete är vi aktiva i hela Sundsvalls kommun samt närliggande områden utanför kommunen, bland annat Timrå. Vi är flexibla och tar oss dit du är.

Önskemål & behov

Vårt mål är att samtliga kunder som tar hjälp av oss ska bli 100 procent nöjda. Därför ser vi till att anpassa arbetet efter eventuella önskemål och behov som finns vid respektive uppdrag. 

Tomtplanering Timrå

Vad vi erbjuder för tjänster

Tack vare vår breda kompetens kan vi erbjuda ett varierat tjänsteutbud. Till oss kan du vända dig när du behöver hjälp med allt från tomtplanering till svetsning och enskilt avlopp. Allt arbete utförs med säkerhet, noggrannhet och effektivitet i fokus. Vi vill på så sätt kunna uppnå kvalitativa resultat. 

Tomtplanering

För att man ska kunna dra så mycket nytta av sin tomt som möjligt kan man lägga upp en tomtplanering, något som vi kan hjälpa dig med. En tomtplanering kan göras av en tom tomt, innan man börjar bygga sitt hus. Det kan också göras på en tomt med ett redan befintligt hus. Låt oss hjälpa dig få tomten du alltid drömt om.

Vi arbetar med:

  • Dränering
  • Tomtplanering
  • Enskilt avlopp
  • Grävarbeten
  • Svetsarbeten

Kontakta oss

Ta kontakt med oss ifall du vill veta vad vi kan göra för dig, önskar en offert eller har några frågor. 

Sundsvalls Svets & Entreprenad

BJÖRKALLÉN 17, 855 97 Indal

073-821 57 53

puchleif@gmail.com

Tomtplanering Timrå

Vi erbjuder hjälp med diverse olika tjänster, bland annat tomtplanering. Vid en tar vi till oss era önskemål och behov och tar fram en planering utefter det. När du vänder dig till oss kommer vi arbeta hårt och målinriktat för att göra dig helt nöjd.

Tomtplanering Timrå